The Instinctively Adjourning Treasury - That'S Handy, Harry! Stick It In The Glennie.

Tips för förändring
Jag började med mitt nya liv förra året. Det har gått väldigt bra. Jag är inte jätteduktig på att få igång rutiner men jag tycker faktiskt att jag har gjort ett bra jobb. Ibland får man faktiskt vara lite stolt över sig själv för sitt eget välmående. Hur som jag tänkte bara skriva lite om hur det gick till för att jag skulle få igång mitt nya liv.

Steg 1: Jag gjorde upp en plan/ett schema
Jag bestämde mig för att skriva upp i min kalender när jag skulle träna och så såg jag till att verkligen träna. Träningen skulle vara lika viktig som om jag hade bokat ett möte. 

Steg 2: Matlistor
För att inte gå runt och små äta eller bara beställa hem hämtmat så gjorde jag upp listor. Jag handlade mat en gång i veckan och så hade jag skrivit upp vilka dagar jag skulle äta vad. Det är lika ekonomiskt som nyttigt för sig själv. Sen gjorde jag upp små portionspåsar med mellanmål (en blandning mellan nötter och torkad frukt). Man kan även förbereda frukostar kvällen innan eller så kan man se till att frysa in saker så kan man bara tina och äta direkt. 

Steg 3: Kosttillskott
Eftersom maten nu för tiden inte är lika nyttig så kan det ibland vara så att våra kroppar inte får in allt som den behöver. Så därför började jag äta Alpha Plus för att jag verkligen skulle kunna hålla igång med mitt strikta träningsschema. Även om man inte tränar kan det vara bra att få i sig alla vitaminer man behöver. 

Till sist: För att kunna göra en förändring i sitt liv så måste man verkligen vilja det med hela sitt sinne. Om man bara gör det lite halvhjärtat så kommer man aldrig nå sina mål. Man måste verkligen, verkligen gå all in!