The Instinctively Adjourning Treasury - That'S Handy, Harry! Stick It In The Glennie.

Vad ska man laga till middag?

Ibland så har man bara ingen fantasi för vad man ska laga för mat, det finns ju så mycket som man kan göra men det är lite svårt att bestämma sig för vad det är man ska laga för mat. Man vill ju inte äta samma varje dag vilket är lätt hänt om man inte kollar upp lite recept. Så det tycker jag är en bra ide att kolla lite recept och se om man kan hitta lite inspiration till vad man kan göra och hitta på.

Vill ju variera sig lite

Ja dom säger att är viktigt att äta varierat och att det är bra att göra det, samtidigt så är det ju så mycket roligare också att äta lite av varje än att äta samma mat varje dag.
Ja det är skönt när man hittar något nytt som man känner att man vill göra ,det kan vara så att man vara på en restaurang och åt en lunch i huddinge och dör så fick man så god mat att det vill man göra hemma sen igen. Ja det är bra att få lite inspiration av andra och se vad man kan hitta på hemma och vad man ska göra för god mat hemma.
Det tycker jag hjälper sen så hjälper det förstås att kolla på olika recept och göra något nytt så att man kan få nåt nytt att prova på och smaka på.
Ja det är härligt att det finns så mycket god mat att välja på så att man inte behöver tröttna på maten som man äter för man behöver ju äta bra och god mat så det är bra att man hittar bra recept som hjälper en att göra det och som gör att man mår bra och att man kan fungerar som man bör och så vidare, ja det är viktigt.